Skip to content

solceller &
takbyte

Byt tak samtidigt som du installerar solceller för en optimal investering.

Att byta tak och installera solceller samtidigt innebär en tids- och kostnadseffektiv lösning. Du får både takrenovering och solcellsinstallation i ett smidigt steg. Vi hjälper dig hela vägen med ett samordnat projekt.

fördelar med Att byta tak när du installerar solceller

Att byta tak och installera solceller samtidigt innebär både ekonomiska och praktiska fördelar. Vi erbjuder en helhetslösning med kombinerat takbyte och installation av solceller. Genom att vi koordinerar arbetet blir det mer tids- och kostnadseffektivt för dig, du sparar pengar tack vare att det går åt färre arbetstimmar än om jobben hade gjorts isolerat och du får en enda kontakt för alla delar av projektet där vi på Delidel ansvarar för hela processen.

måste jag byta tak när jag installerar solceller?

Eftersom solpaneler har en livslängd på 25-30 år, kan det vara fördelaktigt att tidigarelägga ett kommande takbyte och installera solceller samtidigt. Då blir det både ekonomiskt och praktiskt fördelaktigt.

VI HJÄLPER DIG hela vägen

När du väljer att byta tak och installera solceller genom Delidel får du en totalentreprenad som samordnar båda projekten. Vi tar hand om hela processen, från början till slut, för att göra det så smidigt som möjligt för dig.

FRÅGOR & SVAR

Hitta svar i vår FAQ eller kontakta oss, vi hjälper dig gärna!