Skip to content

investera i
SOLCELLER

Sänk dina elkostnader och investera i en grönare framtid – vi hjälper dig hela vägen.

Att installera solceller innebär både ekonomiska och klimatsmarta fördelar. Du producerar egen ren el, minskar dina elkostnader och kan enkelt sälja din överskottsel. Samtidigt minskar du koldioxidutsläppen och främjar en hållbar energiframtid. Solceller är en lönsam och miljövänlig investering.

fördelar med solceller

  • Förnybar och grön energi: Solceller utnyttjar solenergi, en obegränsad och miljövänlig resurs.
  • Sänkta elkostnader: Du minskar dina elkostnader och kan sälja överskottsel till elnätet.
  • Energikälla: Du blir mindre beroende av externa energikällor och elprissvängningar.
  • Investering: Installation av solceller kan öka fastighetens värde och attraktionskraft. 
  • Möjlighet till grönt avdrag: Som privatperson kan du göra en skattereduktion för grön teknik med 20% för installation av solceller.

SÅ FUNKAR DET

Tillsammans med oss på Delidel får du en trygg helhetslösning med en personlig kontakt som är med dig från start till slutförd installation. Och därefter.

KOSTNADSFRI OFFERT

Vi gör en kostnadsfri beräkning av ditt tak och lämnar en offert där du ser hur mycket solenergi du kan producera samt hur mycket du kan sänka dina elkostnader.

MONTERING & INSTALLATION

Vi installerar solpanelerna på ditt tak. Och självklart hjälper vi dig även med pappersarbete och att komma igång med appen.

NJUT AV EN KOPP KAFFE

Grattis! Nu producerar du ren och billig el i minst 30 år samtidigt som du får betalt för den el du inte använder själv. 

lf-wasa_kredit_logo_small

FINANSIERINGSALTERNATIV: I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda bra finansieringsalternativ. Vi berättar mer i samband med din offert.

lf-wasa_kredit_logo_small

FINANSIERINGSALTERNATIV: I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda bra finansieringsalternativ. Vi berättar mer i samband med din offert.

En Solklar Vinst för Din Ekonomi

Att installera solceller är en god ekonomisk investering av flera skäl. Med egenproducerad el minskar du dina elkostnader från dag ett och kan dessutom sälja din överskottsel eller få ersättning för att dela med dig av ditt batteri med frekvensbalansering via stödtjänster. Samtidigt ökar du värdet på din fastighet och på sikt kommer investeringen att ha återbetalat sig själv. Då kan du räkna allt dina solceller genererar som ren vinst.

Här ser du ett exempel på en ekonomisk effekt som visar en tidsaxel över hur investeringen övergår till intäkt. På nästa bild ser du förhållandet mellan egen elproduktion, egen konsumtion och försäljning för en normalstor villa i södra Sverige.

ekonomi_effekt_solceller_image

Solel i sverige?

Solel i Sverige är en smart lösning. Trots vårt nordliga läge har Sverige gott om soltimmar, särskilt under sommarmånaderna, vilket gör det möjligt att producera ren energi som räcker för att driva ett hem. Det svenska klimatet möjliggör produktion av ren och grön energi genom solceller, vilket inte bara minskar elkostnader utan också minskar vår klimatpåverkan och bidrar till en hållbar energiframtid. 

Idag står solel för 3-4% av hela Sveriges elproduktion. De senaste åren har antalet installationer ökat med över 40% per år vilket förmodligen beror på en kombination av ekonomiska, miljömässiga och teknologiska faktorer. Vi ser också en ökad kunskap och medvetenhet kring klimatfrågor hos många fler.

FÅ UT MER AV SOLEN

För att komplettera din solcellsanläggning och öka dess effektivitet kan du integrera batterilagring, vilket möjliggör lagring av överskottsel för senare användning eller kan ge dig ersättning för stödtjänster så som frekvensbalansering. Dessutom kan en laddbox för elbilar vara ett praktisk tillskott som gör det enkelt att ladda din elbil med egenproducerad solenergi. Tveka inte att höra av dig till oss för att se hur du kan få ut som mest av solen.

stodtjanster_icon

Få ersättning för att upprätthålla stabiliteten i elnätet med ditt batteri.

engilagring_2_icon

Möjliggör lagring och användning av överskottsel med ett batteri.

laddbox_icon

 En laddbox ger en bekväm, smart och snabb laddning för din elbil.

behöver du byta tak? vi löser det.

Vi på Delidel kan koordinera din solcellsinstallation med ett smidigt och tryggt takbyte. En kontakt hela vägen ger dig optimala förutsättningar.

Solceller – för företag, lantbruk och bostadsrätts-föreningar

För företag, lantbruk och bostadsrättsföreningar innebär investering i solceller inte bara minskade energikostnader och minskad miljöpåverkan, det kan också förbättra en hållbarhetsimage och den långsiktiga ekonomiska stabiliteten.

LET’s harvest the sun

Här kan du följa vårt arbete med att ta vara på solen och se exempel på några av de villor och större fastigheter som vi installerat solpaneler på. Följ oss på @delidelsolel

SAGT OM OSS PÅ RECO

FRÅGOR & SVAR

Hitta svar i vår FAQ eller kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

OM DELIDEL

Vi på Delidel erbjuder privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och lantbruk helhetslösningar för solceller, laddstationer och batterier för solel. Vi projektleder, installerar och framtidssäkrar energi och ekonomi. Vi drivs av solel och vi vill göra möjligheten att producera och nyttja egen ren el mer lättillgänglig för fler. Det gör vi genom att leverera våra tjänster med hög kvalitet och personlig kontakt från start till mål. Och därefter. Det betyder att vi arbetar med utvalda, kvalitetssäkrade leverantörer med lång erfarenhet och alltid med utbildad personal, höga krav på säkerhet och efter svenska regler och avtal. Med oss får du en enkel och trygg investering. För både plånbok och miljö. Idag och imorgon.