Skip to content

INTEGRITETSPOLICY

På Delidel värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Kontakta oss om du har frågor kring vår hantering av dina personuppgifter och hur vi arbetar med integritets- och dataskydd på nedanstående adress.

Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och att behandlingen sker i enlighet med gällande dataskyddsregler och våra interna riktlinjer och rutiner.

Delidel är personuppgiftsansvarig och kan kontaktas på följande adress:

Delidel AB
Org nr: 559189-3036
Adress: Klangfärgsgatan 12A, 426 52 Västra Frölunda
Tel: 031-7881023
[email protected]

SÅ BEHANDLAR VI DINA PERSONUPPGIFTER
Vi samlar in information som du lämnar till oss vid en intresseanmälan för solpaneler på ditt tak. Då samtycker du till att vi skickar vår kalkyl samt ev ytterligare information till dig via e-post alternativt via telefon om du samtyckt till det. När du kommunicerar med oss via e-post lagras kommunikationen så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt i framtiden.

När vi gör en kalkyl av ditt tak samlar vi i första hand in information om din bostadsadress och e-postadress. Syftet är att räkna ut vad det kostar att installera solpaneler på ditt tak samt för att administrera kunduppgifter, skicka information till dig och genomföra ev leverans. I de allra flesta fall använder vi bara e-postadressen för att kommunicera med dig genom personlig uppföljning. Vi hämtar och lagrar offentlig bygginformation, till exempel ritning, lutning, ytmått och takhöjd, för att göra en kalkyl av potentialen för solpaneler på taket.

Om du vill gå vidare efter att ha fått en kalkyl kan vi eventuellt be dig om ytterligare uppgifter som vi behöver för att gå vidare med erbjudandet. Endast i samtycke i samband med kontrakt och installation överlämnar vi dina uppgifter till tredje part så som ex elleverantör, nätägare, installatör och liknande som krävs för att genomföra installation och komma igång med elproduktion.Vi lagrar dina personuppgifter enligt gällande regler så länge du har ett giltigt köpeavtal med oss eller så länge du har samtyckt till detta. Om du inte har samtyckt, kommer vi att ta bort dina personuppgifter 20 år efter att solpanelerna installerades.

COOKIES OCH TRAFIKANALYS
Delidel använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på delidel.se.

DINA RÄTTIGHETER
Du kan när som helst be oss om insyn, kopior, korrigering, begränsningar eller radering av de personuppgifter som vi lagrar om dig.