Skip to content

OM DELIDEL

Vi på Delidel erbjuder privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och lantbruk helhetslösningar för solceller, laddstationer och batterilagring. Vi projektleder, installerar och framtidssäkrar energi och ekonomi. Vi drivs av solen och vi vill göra möjligheten att producera och nyttja egen ren el mer lättillgänglig för fler.

TRYGGt OCH SMIDIGT HELA VÄGEN

Med Delidel får du en förstklassig helhetslösning för solel och energilagring, med personlig kontakt från start till mål. Vi är en lokal aktör som erbjuder konkurrenskraftiga priser med hög kvalitet i alla produktled och fullservice för en enkel och trygg investering. Vi arbetar med utvalda, kvalitetssäkrade leverantörer med lång erfarenhet och alltid med utbildad personal, höga krav på säkerhet och efter svenska regler och avtal.

VI DRIVS AV SOLEN

Solenergi är vår favoritkraft och klimatnyttan är vårt fokus. Därför erbjuder vi produkter som gör det lätt för privatpersoner, företag, lantburk och föreningar att minska sin klimatpåverkan utan att göra avkall på vardagen. Vi vill att fler ska njuta av sitt morgonkaffe med ren egenproducerad el och göra gott för vår planet samtidigt. Strålande, eller hur?

VÅRA KLIMAT- OCH KUNDLÖFTEN

hög kvalitet i alla led

Vi arbetar bara med utvalda kvalitetssäkrade leverantörer och utbildad personal.

allt ingår, inga dolda avgifter

Vi är en helhetsleverantör och vi håller vad vi lovar. En offert från oss är vad den ser ut som.

personlig service

Hos oss får du alltid en personlig kontakt som är med dig från start till mål.

FOKUS PÅ klimatnytta

Klimatfrågan finns med i allt vi gör. Självklart går även våra fordon på förnyelsebara bränslen.

SAGT OM OSS PÅ RECO