Delidel_omdelidel

OM DELIDEL

OM DELIDEL

Delidel arbetar med förnybar energi. Vi hjälper privatpersoner och företag att installera solpaneler på villor, lantbruk och större fastigheter.

Vi brinner för solenergi som framtidens främsta energikälla och vill vill göra möjligheten att producera egen ren el mer lättillgängligt för fler. Det gör vi genom att leverera en helhetsupplevelse med hög kvalitet och personlig kontakt från start till mål. Vi arbetar med konkurrenskraftiga priser, säkra installationer, kvalitet i alla produktled och fullservice för en enkelt och trygg framtidsinvestering – inte bara för plånboken och huset, utan för framtiden och vårt klimat.

Vi vill bidra till en framtid där vi kan växa, utvecklas och leva men samtidigt bevara och vårda vår planet. Vi vill att fler ska vakna upp med känslan av att kunna brygga sitt morgonkaffe med egenproducerad ren el och veta att man gör något bra för miljön och kommande generationer.

Det vi gör idag ger effekt imorgon. Vänta Inte.

INVESTERA FÖR FRAMTIDEN

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan minska din klimatpåverkan såväl som dina elkostnader. Hör av dig så börjar vi med en kostnadsfri uppskattning av ditt hus.

LÄS MER OM SOLEL

Att investera i solpaneler är ett viktigt och stort beslut. Vi är måna om att du känner dig väl informerad om såväl som produkt, som innebörd och effekt. Vi finns för alla dina frågor och vi uppmuntrar dig till att själv söka information i ämnet. Några av våra källor till information finns listade nedan.

LÄGGA TILL LÄNKAR HÄR!

Delidel_omdelidel

DeliDel © 2020